Reviews

Wat denken anderen van Brigitte Pak Leefstijlcoaching? Laat de ervaringen van anderen de stap naar een gezond leven kleiner maken voor jou. 


‘Vooral de intake kwam binnen’

Vandaag bijna 4 maanden gestopt met roken. De begeleiding van Brigitte was super, vooral de intake kwam binnen en heeft me enorm geholpen. Mocht je willen stoppen met roken zal ik deze organisatie zeer aanbevelen!

- René

‘De theorie zette ze meteen om naar praktische tips en tricks voor mijn leefstijl’

Brigitte is een superfijne leefstijlcoach, ik heb haar coaching als heel prettig ervaren. Ze luisterde goed naar mijn verhaal, wist mijn wensen op het gebied van eten, bewegen, ontspannen en slapen snel helder en concreet te krijgen. Ze vertelde steeds wat theorie, om die vervolgens meteen om te zetten naar praktische tips en tricks voor mij en mijn leefstijl. We vierden tussentijdse successen, ze gaf extra support en ideeën als het even wat minder ging en ze herinnerde me steeds weer aan mijn voornemen om een fitte veertiger te worden, die genoeg tijd en energie heeft om met haar kinderen te spelen en te bewegen. Ik kan Brigitte zeker aanraden!

- Lieneke

‘Nuttige tips en goede coaching’

- Johan

‘Dit was de stok achter de deur om deze keer niet na een paar dagen de handdoek in de ring te gooien’

Door middel van goed intakegesprek en daarna groepsmeetings, was dit de stok achter de deur om deze keer niet na een paar dagen de handdoek in de ring te gooien. Jammer dat de groep steeds kleiner werd, maar voor mij wel genoeg hulp om van het roken af te blijven!

- Ben

‘Brigitte was echt top, super ondersteuning’

- Mirjam

‘Het allerfijnste was de ruimte om gevoelens te bespreken’

Ik ben bij Brigitte aangesloten in het traject naar een rookvrij leven. Ik heb 13 jaar gerookt. Ik rookte wel meer dan 20 sigaretten op een dag. Ik wilde hier vanaf om verscheidene redenen maar vooral mijn gezondheid. Hier heeft Brigitte mij bij geholpen door mij goed uit te leggen wat roken nu daadwerkelijk met je brein en lichaam doet en hoe ik de eerste stap kon nemen naar een rookvrij leven. De stopdatum inplannen is heel fijn, zo heb je iets om naartoe te werken en je mentaal voor te bereiden op je stopdag! Hierna hebben we meerdere afspraken ingepland waarbij Brigitte mij bij iedere afspraak heel goed geholpen heeft. Ze geeft een hele positieve uitleg en positieve houding tegenover het stoppen. Het allerfijnste vond ik toch de ruimte die er was om de gevoelens te bespreken die erbij komen kijken. Stoppen met roken na een lange periode is een mentaal proces waarbij je overtuigingen van jezelf moet loslaten.Ook de motivatie op het gebied van de juiste voeding nemen vond ik heel interessant en geeft mij naast het stoppen met roken nog meer motivatie om lief te zijn voor mijn lijf. Ik voel me gelukkiger en vrijer dan ooit. Brigitte, bedankt voor je steun, motivatie en informatie!

- Claudia