Leefstijltraject

De meeste mensen weten wel dat het belangrijk is om gezond te eten, te bewegen, genoeg te ontspannen en voldoende te slapen. En toch vinden we het vaak moeilijk dit in de praktijk te brengen. We moeten immers zoveel: werken, voor het gezin zorgen, aandacht geven aan vrienden en familie enz. Hoe zorg je dan ook nog goed voor jezelf? En als je je dan hebt voorgenomen dat je NU ECHT gezond gaat eten en gaat sporten, dan hou je dat maar een paar weken vol. Herkenbaar?

 

Je bent de enige niet. Het is heel lastig om duurzame veranderingen door te voeren. We zijn zo gewend aan onze vaste patronen, dat het moeilijk is om die aan te passen. Ook als we weten dat dat verstandig zou zijn. Een leefstijltraject richt zich dan ook op het duurzaam veranderen van je gedrag. We gaan samen op zoek naar de stapjes die jij kunt/wilt zetten om je leefstijl te verbeteren. Niet alles in een keer, want dat werkt niet lang. Maar stapje voor stapje, afgestemd op jouw leven, doelen en wensen.

 

Tijdens de begeleiding bekijken we welk stapje je gaat zetten. Wat zijn de hindernissen die je ervaart en hoe kun je hiermee aan de slag? Hoe hou je het vol en ga je het zelfs leuk vinden? Want daar gaan we voor.

 

Wat kun je verwachten?

1. Intakegesprek

Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en doelen. We kijken naar je huidige leefstijl en bepalen waar we mee gaan beginnen. Daarnaast maken we een inschatting van het aantal sessies dat je nodig hebt. Meestal zijn dat 5 tot 8 sessies.

2. Traject

  • Ga je aan de slag met je voeding? We zoeken naar hoe jij gezond eten in jouw dagelijks leven kunt inpassen. Geen ingewikkeld dieet met regels en beperkingen, maar goed (en niet te duur) eten dat het het hele gezin lekker vindt. Ik help je op weg met lekkere recepten.
  • Ga je aan de slag met bewegen? Dan zoeken we een manier van bewegen die jou plezier brengt en die je in je dagelijks leven kunt inpassen. We houden rekening met eventuele fysieke beperkingen. 

  • Ga je aan de slag met ontspanning en goed slapen? Dan zoeken we samen naar wat jou rust en ontspanning brengt en hoe je dat toepast in je leven.

Prijzen

Telefonische kennismaking gratis
Intake (90 min) € 90
Traject 5 sessies € 350
Traject 8 sessies € 550
Losse sessie (60 min) € 75

Denk je dat dit traject bij jou past? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met me op via onderstaand formulier, of bel naar 06 10 45 32 47